Contact

Routebeschrijving naar de coach-locatie

Om bij de coachlocatie te komen, navigeer je via ‘Maalwater 16 in Heiloo’. Daar aangekomen rijd je een klein stukje door en dan ga je rechtsaf het onverharde pad op. Aan het einde van dit pad, wacht ik je op.

Je mag ook gewoon even bellen als je bij Maalwater 16 aangekomen bent, dan loods ik je door het laatste gedeelte van de route.

Het pad is onverhard, houd rekening met je snelheid. Er mag nergens op het erf gerookt worden i.v.m. brandveiligheid.

Aanmeldinformatie nog geen 18 jaar

De jeugdzorgtrajecten bij Beleef verlopen via Koel&Co, dit heeft te maken met de ingewikkelde regeldingen bij gemeentes en vanuit de jeugdwet. Aanmelding kan via de website van Koel&Co. De eerste stap mag je overslaan. Op de pagina ‘diensten’ kun je – nadat je op ‘Toon meer aanbod’ hebt geklikt – ‘paardencoaching’ selecteren. Als je de verdere stappen doorloopt, komt je aanvraag bij mij binnen.

Aanmeldinformatie 18 jaar en ouder

Ik ben CAT-level 3 therapeut (Complementair Aanvullend Therapeut) en val daarmee onder de dekking bij de volgende zorgverzekeraars: Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ.

Check of verzekering ‘behandeling coaching’ vergoed, prestatiecode: 24505. Als het vergoed wordt, dan is het altijd een percentage. Geef het aan mij door dan maak ik een factuur die geschikt is voor een vergoedingsaanvraag.

Twijfel je, heb je een vraag of wil je kennismaken?

Ik ben het beste bereikbaar via WhatsApp, maar een mailtje mag natuurlijk ook!Op Jezelf Vertrouwen is een kwestie van D. U. R. V. E. N!

Download gratis en vrijblijvend bijna 20 pagina’s aan waardevolle informatie over ‘meer zelfvertrouwen’.