Herken je dit?

De dagen en weken vliegen om! Aan het eind van je werkweek ga je moe je weekend in en aan het eind van je weekend ben je alles behalve opgeladen om weer aan je werkweek te starten. Alles wat je moet en van je verwacht wordt slokt je tijd en vooral je energie op. Eigenlijk loopt je batterij langzaam leger en leger.
Je houdt niet van zeuren en wel van hard werken, dus je zet je schouders er onder en doet wat je moet doen. Maar…

Als je energie alleen maar afneemt in plaats van toeneemt steven je op overspannenheid af.

Stel nou dat...

Stel nou dat je agenda vol staat met dingen die je energie geven in plaats van kosten. Stel nou dat je precies weet wat jij nodig hebt om energieker te worden in plaats van steeds vermoeider.
Ik vertel je er alles over in mijn kennisavond Super Druk, Zonder Stress. Jouw investering hiervoor is €24,95.
De eerstvolgende Kennisavond Super Druk Zonder Stress is momenteel niet gepland. Wanneer je beter weet hoe jij  in elkaar steekt en wat je nodig hebt, kun je de dingen in jouw voordeel veranderen. Dan kan je agenda super vol staan en blijf je energiek en enthousiast!

In deze 2,5 uur durende kennisavond:

* Leer je wat energiegevers en energievreters zijn.
* Krijg je inzicht in de balans van jouw energiegevers en energievreters.
* Leer je hoe je jouw persoonlijke kwaliteit kunt inzetten om je energievreters te beperken.
* Wordt je je bewust van de gedachten die je hebt en of deze je energie geven of kosten.
* Vertel ik je meer over coachen met paarden en wat je daar aan kunt hebben.
* Is er koffie en thee en krijg je een uitgebreid werkboek met opdrachten!

Niet lullen, maar poetsen

‘Ik vind het normaal om hard te werken, dat heb ik van huis uit zo meegekregen. Niet lullen, maar poetsen. Niet miepen, maar doorgaan. Ik kan toch niet niks doen en toekijken? Ik heb wel eens geprobeerd om de boel de boel te laten, maar in een paar dagen zag ik het werk alleen maar opstapelen en uiteindelijk moest ik alsnog zelf al het achterstallige werk wegwerken. Loslaten werkt voor mij niet.’

Afleren bestaat niet.
Deze vrouw weet prima dat het zogenaamde ‘loslaten’ niet voor haar werkt. En dat is ook zo. Want wat is ‘loslaten’? Dat betekent in deze zin, dat je waar je goed in bent niet meer gaat doen. Daar geloof ik echt niet in. Ik geloof in oplossingen die bij je passen. Die in lijn liggen met je kwaliteiten, met waar je goed in bent.
Ik geloof niet in ‘afleren’. Afleren bestaat volgens mij niet. Leren betekent dat je iets nieuws leert (kennis of vaardigheden). Je kunt in mijn ogen niet iets wat je kunt of weet ongedaan maken. Je zou dat trouwens ook niet moeten willen volgens mij. De dingen die je kunt en doet, hebben je altijd wat opgeleverd, anders het je het je niet eigen gemaakt, ze afleren (ze niet meer weten of kunnen) is in die zin volgens mij totaal onzinnig, zo niet onhaalbaar.
Maar ik geloof absoluut in nieuwe dingen leren. De dingen die je kunt en weet aanvullen met dat wat je helpt om de dingen makkelijker of beter te laten gaan. Volgens mij is daar hoofdzakelijk 1 ding voor nodig: zelfkennis.
Je moet weten waar je goed in bent, wat je kunt leren om de dingen waar je last van hebt te ‘battelen’ en je moet weten welke manier het beste bij je past om dat te leren. Als je jouw kwaliteiten goed in beeld hebt en je meer inzicht hebt in je uitdagingen of valkuilen, kun je je eigen persoonlijke kwaliteiten zo inzetten dat je dat wat jou verder helpt kunt leren.
Als de harde werker waar we het net over hadden, haar harde werken nou eens zou inzetten voor zichzelf (ipv haar werkgever, haar gezin, haar huishouden of vrienden en familie). Dan hoeft ze helemaal niks los te laten, alleen verlegt ze haar harde werken voor anderen, naar hard werken voor zichzelf. Je kunt je voorstellen dat de veranderingen in haar leven, razendsnel en enorm groot kunnen zijn, door het anders inzetten van waar ze al goed in is, haar kernkwaliteit. Daar geloof ik in.

De dingen die je goed kunt, gebruiken om je week te vullen met energiegevers in plaats van energievreters.
Dat is waar Super Druk, Zonder Stress over gaat!

Binnenkort komt hier een aanmeldknop. Tot die tijd kun je je aanmelden door een mailtje te sturen naar Renate@Beleef-Coaching.nl 

Contactgegevens

Telefoonnummer06 25431024

 

B.T.W. nummerNL op aanvraag
K.v.K. nummer58110615
RekeningnummerNL86 KNAB 0256 2963 16