Individueel coachtraject ~ Regie Over Je Energie

Er moet altijd nog zoveel gebeuren. Als je dan eenmaal tijd voor jezelf hebt blijft het knagen ‘pfff… Ik moet nog zoveel…’. De momenten dat je zou willen genieten voelen als spijbelen, want je zou je tijd zoveel nuttiger kunnen besteden. Je doet de dingen graag ‘goed’, maar doordat je zo moe bent vergeet je regelmatig iets of gaat het niet zoals je zou willen. ‘Delegeren’ en het zogenaamde ‘los laten’, zijn begrippen waar je een allergische reactie van krijgt. In theorie mooie woorden, maar het gaat allemaal beter en sneller wanneer je het zelf doet. Dus dat delegeren en loslaten zorgen alleen maar voor irritatie, wat ook weer energie kost.
Eigenlijk vind je dat je niet zo ingewikkeld moet doen. Als je niet zo veeleisend zou zijn of perfectionistisch, dan was het allemaal een stuk simpeler. Maar ja, je vind ook dat als je iets doet, je het goed moet doen, dus kun je het beter zelf doen. Hoef je anderen ook niet te vermoeien met jouw maatstaven. Je wilt niet zeuren… Je zet je schouders er onder en gaat door… Was je maar niet zo moe…

Stel nou dat...

… … je deze piekerspiraal kon doorbreken? Het eindeloos nadenken over wat je anders moet doen alleen al, kost zoveel energie! Je uitweg zit duidelijk niet in het ‘bedenken’ van een oplossing. Dan had je die allang al bedacht. Wat nou, als je dit probleem op kon lossen door doen? Door te ervaren wat werkt. Stel dat je alles wat je er over bedacht hebt even parkeert en over gaat tot actie. Dat je door iets anders te doen, energie krijgt van de dingen ipv dat ze energie kosten.
Stel nou dat je dan alles wat ‘moet’ af hebt en volop kunt genieten van de dingen die je echt belangrijk vindt?!

Regie over je Energie

Beleef biedt een individueel coachtraject van 5 sessies verspreid over 3 maanden. (Vijf twee-wekelijkse sessies.) Regie over je Energie!

Na dit traject...

* Weet je wat het precies is dat je zoveel energie kost en kun je hier adequaat op anticiperen.
* Heb je wat je energie oplevert geïntegreerd in je leven.
* Kun je de juiste prioriteiten stellen en daar naar handelen. Hierdoor besteed je je aandacht, tijd en energie aan de juiste dingen.
* Weet je wat wel en niet voor jou werkt. Ben je je bewust van je eigen‘alarm bellen’ en kun je op tijd ingrijpen.
* Voel je je daadkrachtig en heb je zelfvertrouwen.

Investeer in jezelf

Voor een investering van €575,-  pak jij je vermoeidheid nu aan!

 

Aanmelden

De coach

Ooit was ikzelf die oververmoeide, alles-zelf-regelende-, kom-maar-op-vrouw. Ik wilde alles doen en voor iedereen, maar ik was zo moe. Naast dat ik ervaringsdeskundige ben, heb ik jarenlange ervaring als trainer en coach. Omdat ‘vermoeidheid’ of eigenlijk genoeg energie hebben, voor mij de basis van alles is, heb ik me met mijn praktijk ontwikkeld tot dé coach op het gebied van energiehuishouding. Al mijn kennis en ervaring van de afgelopen jaren op het gebied van wensen en grenzen (wat levert je energie op en wat kost je energie), komen hierin samen. Samen met mijn paarden geniet ik dagelijks van de inzichten die opgedaan worden en daarmee het einde van persoonlijke worstelingen op dit gebied.

“Turn your can’ts into cans and your dreams into plans”-vrij naar: Kobi Yamada

aanmelden

Contactgegevens

Telefoonnummer06 25431024

 

B.T.W. nummerNL op aanvraag
K.v.K. nummer58110615
RekeningnummerNL86 KNAB 0256 2963 16