GRATIS 20 minuten Skype-coachsessie

 Locatie

De coach-locatie is Egmondermeer 10 1934 PN in Heiloo.

Routebeschrijving

De coachlocatie is Egmondermeer 10 in Heiloo. Wanneer je op navigatie rijdt, vul dan ‘via Het Maalwater 16, Heiloo’ in. De kans is anders groot dat je langs de andere kant gestuurd wordt en vanaf de verkeerde kant is de locatie niet te bereiken. De coachlocatie bevindt zich aan het einde van een onverhard pad.

De foto hier rechts is de ingang van het pad. Houd er met je rijsnelheid rekening mee dat het pad onverhard is. Aan het einde van het pad (het loopt dood en eindigt op ‘eigen terrein’) bevindt zich een parkeerplaatsje. Hier vang ik je op.

 

Verder is het voor de mensen die roken goed om te weten dat er in verband met de brandveiligheid nergens op het erf gerookt mag worden.

 

Relevante links

Beleving van anderen

Ellen ~ 32 jaar ~ Senior Jeugdzorgwerker

‘In contact met het paard werd ik direct geconfronteerd met bepaalde patronen en beleefde wat er gebeurde. De focus ligt niet op de oorzaak van een patroon, maar het uitzoeken en opnieuw beleven welk patroon wel voor mij werkt en iets oplevert. Hierdoor is de verandering geactiveerd vanuit mijzelf en merk ik in het dagelijkse leven een andere manier van denken en direct resultaat. Het geeft mij energie en verlichting en dit motiveert mij om mijn nieuwe patroon elke keer bewust in te zetten.

Renate coacht op een neutrale en ontspannen manier, waardoor je zelf tot de ontdekking komt wat helpend is en wat juist niet.’

 

Marloes ~ 32 jaar ~ Financieel Adviseur

Tijdens de opleiding van Renate heb ik al eens eerder kennis mogen maken met een coachingssessie met paarden.

Dit heeft bij mij zoveel indruk gemaakt dat op het moment dat ik een coach zocht voor bepaalde knelpunten in mijn leven ik direct aan Renate moest denken.
Wederom blijf ik het bijzonder vinden wat het gedrag van een paard zegt over jezelf.
Als ik het voor mezelf samenvat in een paar steekwoorden dan is het Puur, oprecht, confronterend, het paard heeft geen vooroordelen en het is heel erg effectief.
Met behulp van Renate en haar paarden heb ik de rust in mezelf weer terug gevonden en daar profiteer ik elke dag weer opnieuw van.

Mette ~ 30 jaar ~ Jeugdhulpverlener

De coachsessie bij Beleef was voor mij een nieuwe en ook wel spannende ervaring. Wat ik als zeer prettig ervaren heb, is de volledig neutrale houding van Renate. Alles mag en alles is goed. Het gaat alleen om jou en hoe jij iets ervaart. Dat gaf voor mij de ruimte om dat wat er in me omging zonder moeite te delen.

De sessie heeft me allereerst een heel positief gevoel opgeleverd. Ik begon voor de sessie vrij gespannen door een groot project waar ik mee zou starten. Bij het uitvoeren van een opdracht met het paard, kwamen er iedere keer signalen vanuit het paard die mij leken aan te moedigen iets te gaan doen en te vertrouwen op het resultaat. Hierdoor kwam er na afloop een enorme stroom energie op gang. Ik kreeg het gevoel mijn schouders onder alles te kunnen zetten, wat er ook op mijn pad zou komen.

De kracht van deze vorm van coaching zit voor mij echt in de daadwerkelijke beleving. Door te merken hoe het paard op me reageerde, kreeg ik inzichten over mijn handelen en denken, die via woorden lang niet altijd komen.

Marieke ~ 33 jaar ~ Senior recruiter

Een aantal weken geleden heb ik mij aangemeld bij Beleef voor een paar sessies ‘coachen met paarden’. Ik was hier vrij sceptisch over maar was ook wel benieuwd. Ik had geen ervaring met paarden en ook dat vond ik wel spannend. Ik bevond mij in een hectische periode na een scheiding en wilde wat meer rust in mijn emoties en mezelf weer wat rust geven. Door onder andere te lezen op internet wat ‘coachen met paarden’ voor me kon betekenen, heb ik toch de stap genomen.

Na de eerste sessie was mijn interesse al opgewekt. Renate is een zeer professionele coach en geeft veel vertrouwen. In de eerste sessie met Renate en Kubani kwamen er al een aantal duidelijke punten naar voren waar ik aan kon werken. Het principe van coaching is dat je het zelf eigenlijk doet maar dat er door het werken met Kubani bij jezelf een soort bewustzijn komt over jezelf en wat je kunt doen om je beter te voelen. Bij mij kwamen punten als zelfvertrouwen, acceptatie, open stellen en verlangen naar vrijheid naar voren. Hier hebben we de volgende sessies op doorgeborduurd. Ik vond het zeer indrukwekkend wat een paard (samen met Renate) kan doen en wat een connectie je kunt krijgen met een paard. Heel bijzonder…

Hij heeft mij geleerd dat door mij open te stellen, gebeurtenissen in het verleden te accepteren en vertrouwen te hebben in mijzelf, dit mij kan helpen om dichter bij mezelf te komen. Ik heb de rust weer terug gevonden. Ook heb ik een aantal handvatten gekregen waar ik mee kan werken mocht ik in de toekomst weer strubbelingen tegenkomen. Renate is een professionele coach, geeft vertrouwen en helpt met het benoemen en aanwijzen van de punten waar je aan kunt werken.

Miranda ~ 32 jaar ~ Zelfstandig Ondernemer.

Best een spannende ervaring om jezelf onder de loep te nemen terwijl ik zo nuchter in het leven sta. De coach sessie heeft mij zeer verrast. Het contact met Ku heb ik als zeer prettig ervaren terwijl ik vroeger niet altijd beste vrienden was met paarden.

Ku heeft mij in de eerste minuten al geleerd dat ik niet van tevoren kan bedenken hoe een situatie kan lopen en ik mijzelf daardoor beter zou leren kennen. Het fijne van Ku is dat hij niet oordeelt en je jezelf daardoor snel kwetsbaar kan opstellen.

Door de opdrachten die Renate mij gaf tijdens de sessies leerde ik mijzelf goed kennen. Dit is aan de ene kant zeer confronterend maar vooral leerzaam. Van tevoren dacht ik dat de samenwerking met Ku niet ging lukken maar door anders te denken ga je anders doen waardoor het doel wel bereikt kan worden. Fantastische eye-opener!

De sessies met Renate en Ku hebben mij geleerd om niet te denken voor een ander maar de rust te bewaren en de situatie af te wachten. Ook heb ik geleerd dat wat een ander denkt of waar een ander voor staat niet goed of fout is. Ku verplicht jou om anders te denken om je doelen beter te bereiken. Door anders te denken kost dit mij veel minder overbodige energie.

Ik heb de sessies met Renate en Ku als zeer fijn ervaren. Ze zijn een echt team en dat voel je. Ik heb mij geen enkel moment ongemakkelijk gevoeld. Het is een prachtige manier om jezelf te leren kennen en te verbeteren.

Heel erg bedankt Renate en Ku!

Teun ~ 35 jaar ~ Zelfstandig Ondernemer en Wereldreiziger.

Op een mooie zomerdag had ik afgesproken met Renate op een prachtig gelegen manege. Vandaag zou ik voor het eerst proberen meer inzicht te krijgen in persoonlijke vragen en onzekerheden met behulp van een paard. Renate heeft een ontspannen uitstraling wat mij goed hielp me op mijn gemak te voelen naast zo’n groot en indrukwekkend dier.

De sessie zelf gaf mij heel heel veel nieuw inzicht. Voor mij stond deze in het teken van het opzetten van een nieuw bedrijf waar ik nog veel onzekerheden over had. Door de verbinding met het paard, bijvoorbeeld door samen een stukje te lopen of door het paard te borstelen terwijl ik met mijn eigen vragen bezig was werd ik op een mooie manier geconfronteerd met mijn passiviteit ten aanzien van stappen die ik vandaag nog wilde nemen voor mijn bedrijf maar elke keer uitstelde.

Renate had snel door welke oefening bij mij paste. Met pionnen en andere gadgets mocht ik een plek creëren waar ik me nu mentaal gezien bevond en een andere plek waar ik graag zou willen zijn. Vervolgens probeerde ik samen met het paard mijn doel in de toekomst fysiek te bereiken langs een route die symbool stond voor de realisatie van een eigen bedrijf. Het paard reageert heel gevoelig op je eigen emoties en houdt als het ware een spiegel voor, niet makkelijk maar wel heel leerzaam.

Als onverwachte verrassing was de route die ik instinctief met het paard liep de leidraad voor mijn nieuwe logo. Ik ben ervan overtuigd dat Renate en haar paard veel mensen een stapje verder kunnen helpen. De sleutel om hier wat uit te halen en over mezelf te leren was door me over te geven aan de wijsheid en de sensitiviteit van het paard.

Dankjewel voor deze bijzondere middag Renate.

Contactgegevens

Telefoonnummer06 25431024

 

B.T.W. nummerNL op aanvraag
K.v.K. nummer58110615
RekeningnummerNL86 KNAB 0256 2963 16