Contact

Routebeschrijving naar de coach-locatie

Om bij de coachlocatie te komen, navigeer je via ‘Maalwater 16 in Heiloo’. Daar aangekomen rijd je een klein stukje door en dan ga je rechtsaf het onverharde pad op. Aan het einde van dit pad, wacht ik je op.

Je mag ook gewoon even bellen als je bij Maalwater 16 aangekomen bent, dan loods ik je door het laatste gedeelte van de route.

Het pad is onverhard, houd rekening met je snelheid. Er mag nergens op het erf gerookt worden i.v.m. brandveiligheid.

Aanmeldinformatie nog geen 18 jaar

Wil je weten of ik ingekocht ben bij jouw gemeente? Klik hier en selecteer in het overzicht ‘paardencoaching’. Als je de verdere stappen doorloopt komt je aanvraag bij mij binnen. Heb je hier een vraag over? Stuur me even een Whatsapp:

Na je aanvraag, neem ik contact met je op en plannen we eerst een kennismaking bij mij op de locatie met mij en mijn paarden. Deze kennismaking is volledig vrijblijvend. Als je het niet ziet zitten, is er niets aan de hand. Wat mij betreft is dat jij je op je gemak voelt bij mij en de paarden het allerbelangrijkste. Als het traject daadwerkelijk gaat starten, ben ik een aantal dingen verplicht om te doen en je te laten weten vanuit de jeugdwet. Die informatie vind je hier.

Aanmeldinformatie 18 jaar en ouder

Ik heb verschillende registraties, één daarvan is mijn CAT-registratie (Complementair Aanvullend Therapeut, level 3).

Asking the right questions takes as much skill as giving the right answers.Op Jezelf Vertrouwen is een kwestie van D. U. R. V. E. N!

Download gratis en vrijblijvend bijna 20 pagina’s aan waardevolle informatie over ‘meer zelfvertrouwen’.